هشدار پلیس فتا درباره درگاه های پرداخت‌ اینترنتی جعلی-راهبرد معاصر
تریاک در کدام مناطق کشور گران‌تر است؟ ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق جریمه‌های رانندگی دوبرابر شده بخشیده نمی‌شود کلاهبرداری میلیاردی با ترفند ارسال پیامک جعلی در چناران اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد گرد و خاک میهمان ناخوانده تهرانی‌ها می‌شود | هشدار زرد هواشناسی باند سرقت از مغازه‌های آهن و ضایعات فروشی در تهران متلاشی شد وزیر بهداشت: دستیاری پزشکی شغل می‌شود تصاویر | ارسال محموله دارویی هلال احمر ایران به لبنان آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور ۳ متهم فروش مواد مخدر در فضای مجازی به دام افتادند برف پاییزی این مناطق کشور را دربر می‌گیرد | سردی شدید هوا در برخی نقاط سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت آغاز ثبت‌نام تاکسی‌های «جی ۴» در کشور | اعلام قیمت و نرخ تسهیلات خودرو به متقاضیان اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده رتبه‌بندی برای ۱۸۰ هزار معلم بازنشسته

هشدار پلیس فتا درباره درگاه های پرداخت‌ اینترنتی جعلی

پلیس فتا در خصوص کلاهبرداری از طریق پیامک‌هایی که افراد را با استفاده از لینک‌های تقلبی به درگاه‌های الکترونیکی بانکی هدایت می‌کنند، هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 14
کد خبر: ۱۰۲۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر پلیس فتا در خصوص کلاهبرداری از طریق پیامک‌هایی که افراد را با استفاده از لینک تقلبی به درگاه‌های الکترونیکی بانکی هدایت می‌کنند، هشدار داد.

پلیس فتا هشدار داد، شهروندان به منظور پیشگیری از کلاهبرداری از کلیک کردن بر روی لینک‌های جعلی که با شماره‌های شخصی برای آن‌ها ارسال می‌شود و آن‌ها را به درگاه بانکی نامعتبر ارجاع می‌دهد، جدا خودداری کنند.

 

چرا که کلاهبرداران با ایجاد صفحات جعلی که دارای نماد https است و از طرفی حروف تصویر درگاه بانکی تعبیه شده که از طرف کلاهبرداران نیز تغییر پیدا میکند به راحتی اقدام به سوء استفاده از اطلاعات بانکی مردم می‌کنند.

سرقت اطلاعات از طریق فیشینگ راهی است که خلاف‌کاران اطلاعاتی نظیر کلمه کاربری، رمز عبور، شماره ۱۶ رقمی عابر بانک، رمز دوم و CVV2 را از طریق ابزارهای الکترونیکی ارتباطات به سرقت می‌برند و باید کاربران از وارد کردن چنین اطلاعاتی در صفحاتی با لینک‌های تقلبی، خوداری کنند.

 

همچنین افراد اگر خرید اینترنتی دارند؛ حتما از آدرس URL صحیح بانک مورد نظر، مطمئن شوند. خرید خود را از طریق درگاه‌های اصلی بانک که از طرف شرکت شاپرک معرفی شده‌اند، خریداری و اطلاعات بانکی خود را وارد کنند.

آدرس معتبر ورود به اینترنت بانک‌های رسمی کشور در سایت رسمی پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir/links (قسمت آدرس اینترنت بانک‌ها) قرارگرفته است که افراد می‌توانند از آن استفاده کنند./تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار