سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

هشدار پلیس فتا درباره درگاه های پرداخت‌ اینترنتی جعلی

پلیس فتا در خصوص کلاهبرداری از طریق پیامک‌هایی که افراد را با استفاده از لینک‌های تقلبی به درگاه‌های الکترونیکی بانکی هدایت می‌کنند، هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 14
کد خبر: ۱۰۲۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر پلیس فتا در خصوص کلاهبرداری از طریق پیامک‌هایی که افراد را با استفاده از لینک تقلبی به درگاه‌های الکترونیکی بانکی هدایت می‌کنند، هشدار داد.

پلیس فتا هشدار داد، شهروندان به منظور پیشگیری از کلاهبرداری از کلیک کردن بر روی لینک‌های جعلی که با شماره‌های شخصی برای آن‌ها ارسال می‌شود و آن‌ها را به درگاه بانکی نامعتبر ارجاع می‌دهد، جدا خودداری کنند.

 

چرا که کلاهبرداران با ایجاد صفحات جعلی که دارای نماد https است و از طرفی حروف تصویر درگاه بانکی تعبیه شده که از طرف کلاهبرداران نیز تغییر پیدا میکند به راحتی اقدام به سوء استفاده از اطلاعات بانکی مردم می‌کنند.

سرقت اطلاعات از طریق فیشینگ راهی است که خلاف‌کاران اطلاعاتی نظیر کلمه کاربری، رمز عبور، شماره ۱۶ رقمی عابر بانک، رمز دوم و CVV2 را از طریق ابزارهای الکترونیکی ارتباطات به سرقت می‌برند و باید کاربران از وارد کردن چنین اطلاعاتی در صفحاتی با لینک‌های تقلبی، خوداری کنند.

 

همچنین افراد اگر خرید اینترنتی دارند؛ حتما از آدرس URL صحیح بانک مورد نظر، مطمئن شوند. خرید خود را از طریق درگاه‌های اصلی بانک که از طرف شرکت شاپرک معرفی شده‌اند، خریداری و اطلاعات بانکی خود را وارد کنند.

آدرس معتبر ورود به اینترنت بانک‌های رسمی کشور در سایت رسمی پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir/links (قسمت آدرس اینترنت بانک‌ها) قرارگرفته است که افراد می‌توانند از آن استفاده کنند./تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر